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filetti de orada e branzin marinai
MessaggioInviato: Ven Ago 01, 2008 10:42 pm Rispondi citando
om160
Registrato: 29/07/08 22:11
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una ricetta semplicissima ma sai bona: compre'filetti,o ve li faze'soli,de orada e / o branzin,va benissimo quei de allevamento,li meta'in un contenitor coverti de succo de limon,mi meto meta'limoni strucai e mata'succo de quel pronto,mete'un poco de sal e pevere,li caze'in frigo per 1 giorno,dopo ghe cave'la pelle.li servi'sora letto di pomodorini,condi el tuto con oio exv de olive e se vole'con do'foie de rucola.semplicissimo ma sai sai bon....
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Re: filetti de orada e branzin marinai
MessaggioInviato: Sab Ago 02, 2008 7:20 am Rispondi citando
york
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Messaggi: 1423
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om160 ha scritto:
una ricetta semplicissima ma sai bona: compre'filetti,o ve li faze'soli,de orada e / o branzin,va benissimo quei de allevamento,li meta'in un contenitor coverti de succo de limon,mi meto meta'limoni strucai e mata'succo de quel pronto,mete'un poco de sal e pevere,li caze'in frigo per 1 giorno,dopo ghe cave'la pelle.li servi'sora letto di pomodorini,condi el tuto con oio exv de olive e se vole'con do'foie de rucola.semplicissimo ma sai sai bon....


Alora qua xe tuto crudo?? Quasi ''sushi'' OK il limon insavora il pesce, par che posso convincer mia moie... Proveremo e te savro dir come la xe andada... Smile Smile Smile

York Very Happy

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MessaggioInviato: Sab Ago 02, 2008 10:19 am Rispondi citando
margherita
Registrato: 25/12/05 19:43
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Località: Trieste




Ottimo, no la savevo questa delle orade e dei branzini, mi fazo la stessa roba coi sardoni.! Arrow

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MessaggioInviato: Sab Ago 02, 2008 2:51 pm Rispondi citando
servolo
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Messaggi: 2194
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Salve, se pol far con tanti tipi de pesse, i sardoni li tenio in smoio solo per darghe tempo al sugo de limon per cambiarghe el color, buto via la prima acqueta,condisso e via
comunque xe solo question de gusti (disse Gustavo a Gustava gustando una mela gustosa)
Servolo

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se no guanta cambia
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MessaggioInviato: Dom Ago 03, 2008 10:21 am Rispondi citando
margherita
Registrato: 25/12/05 19:43
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Mi quela "xe solo question de gusti......"mi la so in un altro modo.! Neutral Neutral Neutral

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MessaggioInviato: Dom Ago 03, 2008 9:05 pm Rispondi citando
macondo
Registrato: 03/12/05 22:37
Messaggi: 344




margherita ha scritto:
Ottimo, no la savevo questa delle orade e dei branzini, mi fazo la stessa roba coi sardoni.! Arrow


Mi la go fata qualche giorno fá coi fileti de sgombri e la me xe vignuda assai ben...
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