una ricetta semplicissima ma sai bona: compre'filetti,o ve li faze'soli,de orada e / o branzin,va benissimo quei de allevamento,li meta'in un contenitor coverti de succo de limon,mi meto meta'limoni strucai e mata'succo de quel pronto,mete'un poco de sal e pevere,li caze'in frigo per 1 giorno,dopo ghe cave'la pelle.li servi'sora letto di pomodorini,condi el tuto con oio exv de olive e se vole'con do'foie de rucola.semplicissimo ma sai sai bon....
una ricetta semplicissima ma sai bona: compre'filetti,o ve li faze'soli,de orada e / o branzin,va benissimo quei de allevamento,li meta'in un contenitor coverti de succo de limon,mi meto meta'limoni strucai e mata'succo de quel pronto,mete'un poco de sal e pevere,li caze'in frigo per 1 giorno,dopo ghe cave'la pelle.li servi'sora letto di pomodorini,condi el tuto con oio exv de olive e se vole'con do'foie de rucola.semplicissimo ma sai sai bon....
Alora qua xe tuto crudo?? Quasi ''sushi'' OK il limon insavora il pesce, par che posso convincer mia moie... Proveremo e te savro dir come la xe andada...
York
_________________ ".......And whether or not it is clear to you, no doubt the Universe is unfolding as it should."
Salve, se pol far con tanti tipi de pesse, i sardoni li tenio in smoio solo per darghe tempo al sugo de limon per cambiarghe el color, buto via la prima acqueta,condisso e via
comunque xe solo question de gusti (disse Gustavo a Gustava gustando una mela gustosa)
Servolo
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