TRIESTE FORUM
login.php profile.php?mode=register faq.php memberlist.php search.php http://trieste.forumer.it

Indice del forum » foto dei tuoi viaggi/gite » La cusina Canadese per i "Connoisseurs"
Nuovo Topic  Rispondi Precedente :: Successivo 
La cusina Canadese per i "Connoisseurs"
MessaggioInviato: Gio Ago 02, 2007 11:13 pm Rispondi citando
Ursus Canadiensis
Registrato: 18/12/05 17:20
Messaggi: 2272
Località: Okanagan Valley, BC (Eden)




Piato:

Trote salmonidi rostide al fogo...

dal fogo diretamente sul piato e al tavolo, servide con ajo, prezemolo ojo de oliva e un tantin de limon, sul pan greco, pita in forma de piato, anche quel rostido sul fogo, ben inteso...

...segui un dolce, ma no un dolce qualsiasi; el dolce più dolce de tuti i dolci: una pagnoca de formenton bianco, fresca, fresca, rosolada sul fogo, coverta de buro... (Annette ve mostra come che se la magna in maniera rafinada)...

e per finir, perchè no? Chi ga dito che in campegio un capuicino no se pol far?







P.S. Notare l'asenza dela barba, tajada a Prince Rupert.

Comunque me son pentido e adeso la ricresi denovo.

Orso

_________________
Vieillir est encore le seul moyen qu'on ait trouvé de vivre longtemps.
INVECIARSE XE TUTOGI LA SOLA MANIERA DE VIVER A LUNGO.
Profilo Trova tutti i messaggi di Ursus Canadiensis Messaggio privato Invia email
MessaggioInviato: Ven Ago 03, 2007 8:26 am Rispondi citando
fede
Registrato: 09/10/05 11:47
Messaggi: 1037
Località: Melbourne




Che bel e che bon... Qua xe le nove de matina ma quele trote me fa za fame...

_________________
ma chi te ga ciama`...

Profilo Trova tutti i messaggi di fede Messaggio privato
MessaggioInviato: Ven Ago 03, 2007 9:47 am Rispondi citando
angiola
Registrato: 16/03/06 14:48
Messaggi: 788
Località: verona




orso, come lo hai preso tu il salmone? Sempre con la trapola e il tochetin de formagio?
Profilo Trova tutti i messaggi di angiola Messaggio privato
MessaggioInviato: Lun Ago 06, 2007 2:28 pm Rispondi citando
fede
Registrato: 09/10/05 11:47
Messaggi: 1037
Località: Melbourne




angiola ha scritto:
orso, come lo hai preso tu il salmone? Sempre con la trapola e il tochetin de formagio?


Angiola, una roba xe el salmon, un'altra la trota... Shocked
Queste xe trote, salmonade sì, ma sempre trote...

_________________
ma chi te ga ciama`...

Profilo Trova tutti i messaggi di fede Messaggio privato
MessaggioInviato: Lun Ago 06, 2007 8:00 pm Rispondi citando
Durano e Lodina
Registrato: 09/09/06 10:34
Messaggi: 665
Località: Italia




Posso venir anche mi la prossima volta,
con un altro camper, per no dar troppo fastidio,
ma le trote te le peschi ti, mi no son sai fortunà...
bye
Surprised
Profilo Trova tutti i messaggi di Durano e Lodina Messaggio privato Invia email
MessaggioInviato: Mar Ago 07, 2007 6:08 pm Rispondi citando
Ursus Canadiensis
Registrato: 18/12/05 17:20
Messaggi: 2272
Località: Okanagan Valley, BC (Eden)




Durano e Lodina ha scritto:
Posso venir anche mi la prossima volta,
con un altro camper, per no dar troppo fastidio,
ma le trote te le peschi ti, mi no son sai fortunà...
bye
Surprised


Te pol vegnir anche ti quando che te vol, D & L, e te sarà el benvignudo. E per quanto riguarda ciapar trote o kokanee, el salmon de lagho o se no anche el salmon del mar, te lo poso più o meno garantir. Xe rare le volte che son andà a pesca senza ciapar niente... ma sucedi anche quel.

Ara, la milior roba de far co' no se ga ciapà niente xe de dimenticar l'episodio imediatamente e concentrarse sai, ma sai su tute le volte quando che el suceso te ga soriso, cusì i ricordi te resta men impresi nela mente.



Orso

_________________
Vieillir est encore le seul moyen qu'on ait trouvé de vivre longtemps.
INVECIARSE XE TUTOGI LA SOLA MANIERA DE VIVER A LUNGO.
Profilo Trova tutti i messaggi di Ursus Canadiensis Messaggio privato Invia email
MessaggioInviato: Mer Ago 08, 2007 8:22 am Rispondi citando
Durano e Lodina
Registrato: 09/09/06 10:34
Messaggi: 665
Località: Italia




Sarà come te disi, perchè qua in sto mar xè pochi pesi e la nei tui laghi e fiumi sarà tanti pesi...
Sto nostro mar el xè bel ma sempre più povero, quel poco che xè i lo ciapa i pescadori de profession...
Noi ciapemo solo se gavemo sai c..
bye
Smile
Profilo Trova tutti i messaggi di Durano e Lodina Messaggio privato Invia email
La cusina Canadese per i "Connoisseurs"
Indice del forum » foto dei tuoi viaggi/gite
Non puoi inserire nuovi Topic in questo forum
Non puoi rispondere ai Topic in questo forum
Non puoi modificare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi cancellare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi votare nei sondaggi in questo forum
Tutti i fusi orari sono GMT + 1 ora  
Pagina 1 di 1  

  
  
 Nuovo Topic  Rispondi  
Forumer.it © 2015